Hjem (DK)

DIS Academy

DIS Academy tilbyder en række stærke tilbud til din organisation.

Gennem DIS Academy er det muligt for din organisation at sætte fokus på innovation og effektiv projektledelse. DIS Academy tilbyder kurser og uddannelser, som vil øge kompetenceniveauet for din organisation. Til at stå for undervisningen i DIS Academy kan vi samle nogle af de dygtigste undervisere, ingeniører og konsulenter, samt mest spændende uddannelseskoncepter inden for R&D-verdenen. Disse kurser og uddannelser er alle gennemprøvede og har dokumenterede resultater. De vil alle blive gennemført af enten DIS’ egne konsulenter eller i samarbejde med en af vores samarbejdspartnere.

DIS Academy tilbyder forskellige kurser og uddannelser i form af enten selvstudium via e-learning eller via seminarer og workshops, som med fordel kan blive afholdt hos DIS i Aarhus. Fælles for vores udbud af kurser og uddannelser er, at de er planlagt og tilrettelagt, således at du og din organisation får mest udbytte af hvert eneste investeret minut.

 

Hvis DIS Academy ikke har kurset, du ønsker, på listen - så henvend dig til os alligevel. Vi har mange års erfaring i at behovsafklare, designe, planlægge og gennemføre kurser der både er inspirerende og på et fagligt højt plan - samt struktureret ud fra veldokumenterede pædagogiske undervisningsprincipper for voksne, bl.a. med udstrakt brug af action-learning-principper, så fokus altid bliver at koble teori til praksis.

 

Se listen af aktuelle kurser i menuen til venstre.

Vil du vide mere, kontakt:

 

Jesper Askov Møller Petersen

Business Consulting