I4-uge

Onsdag – Tech-Try-Out

Lær mere om træningen og tekniske muligheder inden for Industri 4

Onsdag d. 24. januar afholder DIS og udvalgte virksomheder et Tech-Try-Out, som er træning i I4-relevante teknologiløsninger. Disse workshops ledes af erfarne ingeniører som vil guide dine første skridt, mens du lærer.

Der vil i løbet af dagen være sessioner á 1-3 timer i tidsrummet 9-18, hvor workshop-holderne vil organisere de enkelte sessioner i 3 dele:
    1. Præsentation af firma & teknologi(er)
    2. Hvordan kan produktet give værdi?
    3. Hands-on Tech-Try-Out - øvelser og træning, så teknologien kan prøves af 

Med andre I4 pionerer kan du lære mere om de specifikke produkter og få den første erfaring i de fordele og muligheder, der ligger i nogle af de teknologiske løsninger, som er med til at danne grundlaget for Industri 4.

Med denne tilgang tilstræber vi at hjælpe med at præcisere, hvilke handlinger og teknologier man kan drage fordel af, når man skal få det bedste ud af Industri 4 i sin virksomhed.
Du er derfor velkommen til at deltage i vores hands-on workshops, som finder sted i vores projekthoteller onsdag d. 24. januar.

Program følger. 

Er din virksomhed interesseret i at afholde et Tech-Try-Out i vores I4 uge? Send en mail til simon.ostergaard@d-i-s.dk for at høre mere om mulighederne. 


Hvor?

Arrangementet holdes på DIS Aarhus, Ørstedsvej 10 i 8660 Skanderborg

Klik her for at se programmet for mandag, tirsdag og onsdag.
Vil du deltage i arrangementet? Klik her for at tilmelde dig.