I4-uge

Tirsdag – Minikonference

Lær mere om konferencen

Tirsdag i I4-ugen vil det være muligt at dele erfaringer og hands-on Industri 4 fremgangsmåder. Vi har inviteret talere og leverandører fra virksomheder, der kan fortælle mere om deres Industri 4 rejse, så du kan få chancen for at deltage i fortællinger fra I4-erfarne virksomheder, der allerede beskæftiger sig med Industri 4.

Der vil desuden være åbent kontor på DIS fra 10:00-14:00, hvor du som deltager i I4-ugen kan komme og snakke med udstillerne. Udstillere er de virksomheder, der til I4-ugen har taget nogle af deres produkter med. Så kom og se på, rør ved og lugt til nogle af elementerne i Industri 4.

Herunder kan du få en kort introduktion til og et overblik over udstillerne.

MiR – Mobile Industrial Robots
Mobile Industrial Robots er en førende producent af kollaborative mobile robotter. MiR fokuserer på at udvikle brugervenlige, fleksible og sikre robotter, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten. Læs mere her.

Hitachi Vantara
Hitachi Vantara hæver din innovationsfordel ved at sammenlægge operationel og informativ erfaring for at tilbyde dig en datapartner med hidtil uset rækkevidde og dybde inden for datahåndtering. Hitachi Vantara betyder analyse, industriel ekspertise, teknologi og resultater i én stor løsningsudbyder. Læs mere her.

Visual Components
Visual Components er en førende udvikler af 3D-produktions- og simuleringssoftware og -løsninger. Virksomheden er anerkendt som en global leder inden for produktionssimulering med et ydmygt mål – at gøre fremstillingsdesign og simuleringsteknologi nemt at bruge og tilgængelig for alle størrelser af organisationer, der beskæftiger sig med fremstilling. Læs mere her.

Kamstrup
Kamstrup er blandt verdens førende leverandører af intelligente løsninger til energi- og vandmåling. Deres stærke tilgang til automatiserede produktionsfaciliteter (Smart Factory) muliggør tilpassede/brugerdefinerede/skræddersyede/kundetilpassede produkter, konkurrencedygtige priser og den korteste leveringstid. Læs mere her.

Universal Robots
Universal Robots er en producent af fleksible industrielle kollaborative robotter – CoBots. UR robotter arbejder sammen med mennesker i automatisering af opgaver fra montering til maling, fra skruetrækning til mærkning, fra sprøjtestøbning til svejsning og fra emballering til polering. Læs mere her.

DTI – Danish Technological Institute
Teknologisk institut er et førende forsknings- og teknologiselskab med ekspertise inden for produktion, materialer, livsvidenskab, erhvervsliv, energi, agroteknologi, kødforskning og meget mere. Teknologisk institut består af mere end 1000 specialister, der støtter deres kunder i at konvertere den nyeste viden og teknologi til værdi. Læs mere her.

Enkotec
Enkotec er verdens førende leverandør af højtydende maskiner til fremstilling af søm, og tilbyder en bred vifte af disse maskiner. Hastighed og høj kvalitet har været synonym med Enkotec. Læs mere her.

HAMLET PROTEIN
HAMLET PROTEIN fremmer sundhed, trivsel og vækst hos unge produktionsdyr med deres sojabaserede specialproteiner til det første foder. Over hele verden er deres produkter kendt som vegetabilske proteiner i højeste kvalitet og med et stærkt afkast. Læs mere her.

SLM Solutions
SLM Solutions Group AG er en førende leverandør af metalbaseret additive manufacturing teknologi. SLM Solutions fokuserer på udvikling, montering og salg af maskiner og integrerede systemløsninger inden for selektiv lasersmeltning (SLM). Selskabets produkter anvendes globalt af kunder fra forskellige sektorer, især inden for luftfart, bilindustri, værktøj, energi og sundhedssektoren samt i forskning og uddannelse. Lær mere her.

C.C.JENSEN
C.C.JENSEN er verdensførende inden for olievedligeholdelse med mere end 60 års erfaring. Virksomheden designer og producerer CJC ™ Oliefiltreringsløsninger til fjernelse af partikler, vand, syreindhold og lak fra hydrauliske olier, smøreolier, gearolier, dieselbrændstoffer mv. Løsningerne tilbydes til erhvervslivet samt med marine-, minedrift-, strøm- og vindindustrien. Læs mere her.


Hvor?

Arrangementet afholdes på DIS Aarhus, Ørstedsvej 10 i 8660 Skanderborg.

Klik her for at se programmet for mandag, tirsdag og onsdag.

Vil du deltage i arrangementet?
Klik her for at tilmelde dig.