TECHNOLOGY IS PASSION - CULTURE IS KEY

                                     

DIS/CREADIS leverer høj kvalitet til vores kunder inden for alle områder af vores services. Fra den første scoping af dit projekt til den endelige levering lover vi enestående ledelse og kommunikation.

 

Vi er en international vidensvirksomhed med et globalt afsæt, som har lige præcis de kompetencer, du skal bruge for at nå dine mål hurtigere og med den størst mulige besparelse. For os er enhver opgave unik, og vi vil altid gøre vores bedste for at sikre, at vores kunder er tilfredse.

 

Vi har stor erfaring inden for en lang række områder, herunder blandt andet vindkraft, olie- og gasproduktion, biovidenskab samt bilindustrien. Uanset om vi forbedrer designet til en vindmølle eller gør medicinsk udstyr mere bæredygtigt, har vi årtiers erfaring med at hjælpe kunderne med at opbygge en bedre fremtid.

 

 

 

 

GLOBAL OG LOKAL

                                     

Her kan du finde adresserne på DIS/CREADIS' 17 kontorer rundt om i verden og også kontaktoplysninger på specifikke medarbejdere, der kan hjælpe dig inden for deres fagområde.

 

 

En holdspiller med individuelle evner?

                                     

Hvis du er på jagt efter en global karriere, hvor du bliver konstant udfordret og selv er med til at sætte dagsordenen, så er du kommet til det rigtige sted! Hos os kan du opnå 10 års erfaring på den halve tid, og du får mulighed for at arbejde blandt de bedste ingeniører i verden samtidig med, at du arbejder på spændende projekter, der spænder over forskellige brancher og hos forskellige kunder.

 

Vores dynamiske team består af ingeniører med faglighed inden for mekanik, software, hardware, el, automation samt projektledelse. Sammen sætter vi vores store passion for teknologi, produktudvikling og bæredygtige løsninger i spil for atsikre de bedste løsninger til vores kunder.

 

 

KONTAKT OS

                                     

DIS/CREADIS har hjulpet adskillige virksomheder i forskellige brancher med deres tekniske udfordringer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med innovative tekniske løsninger. Hvis du ønsker en uforpligtende samtale eller mere information om os, er vi her for at hjælpe.

 

+45 87 38 74 50

Image Size 690 x 550 pixels

HOLD DIG OPDATERET

                                     

Hvis du vil holde dig opdateret på vores arbejde, er du mere end velkommen til at abonnere på vores pressemeddelelser og nyhedsbreve.

 

 

DIS