Vi hjælper jer med at innovere og optimere forretningen

                                     

Udvikling og innovation kan sagtens gå hånd i hånd med compliance og GxP. Det sørger vi for i DIS/CREADIS. Vi er med jer fra start til slut i projekter indenfor både pharma/medico og medical devices og sørger for, at de rette kompetencer får jer i mål.

 

 

Procesautomatisering, digitalisering og bæredygtighed. Mange tendenser skubber til udviklingen i life science-industrien i disse år, og der er et enormt potentiale for farmaceutiske virksomheder med ambitioner.

 

I DIS/CREADIS kan vi at være din trusted advisor, for vi forstår jeres forretning, teknologi og lovgivningen på området. I kan trygt lade os hjælpe jer med et projekt, uanset om I ønsker at udvikle nye lægemidler, medical devices eller optimere jeres produktionsfaciliteter og -anlæg.

 

 

Vi vejer risici med dig 

                                     

Det kræver erfaring og specialister at udvikle forretningen i en stærkt reguleret industri som life science, uanset om det handler om at optimere produktionen eller opnå en hurtig time to market. Vi kan hjælpe jer med at risikovurdere, skabe synergi og høste de mulige fordele ved innovation og skræddersyet teknologi – naturligvis inden for rammerne af både generelle og branchespecifikke reguleringer og standarder som GDPR, HAACP, det europæiske direktiv for medicinsk udstyr og ISO 9001:2000.

 

Vi har styr på dokumentationskravene og kvalitetskontrollen, og alle projekter, vi er involveret i, overholder de regulatoriske krav fra myndighederne og lever op til GMP – og i sidste ende sikrer slutbrugeren.

 

 

Bæredygtig produktion  

                                     

Bæredygtighed er en integreret del af vores forretning. I DIS/CREADSIS arbejder vi ud fra FNs Verdensmål om at understøtte innovation og bygge bæredygtig industri og produktionsformer (SDG 9 og 12), og det afspejler sig også i vores leverancer til kunderne.

 

DIS