DIS’ tyske afdeling CREADIS understøtter b-plus automotive GmbH's udvikling hen imod fremtidens selvstyrende køretøjer med programmeringen af en sikker og let tilgængelig platform til at samle, registrere og analysere data fra forskellige apparater.

                                     

b-plus automotive GmbH er en innovativ servicevirksomhed fra Sydtyskland, der arbejder med udvikling og systemer, såsom integrering af elektroniske komponenter, og som tilbyder deres kunder en bred vifte af ekspertise, proceskompetencer og velfunderet know-how. Inden for disse kernekompetencer ønsker b-plus, at udviklingen af automatiserede køretøjer gør det muligt at køre i selvstyrende køretøjer i fremtiden.

 

Med deres projekt ’Connected Car – Solutions from Sensor to Cloud’ bestræber b-plus sig på at nå deres mål om, at data, der bliver samlet gennem sensorer, skal gøre forarbejdningen mere tilgængelig og understøtte brugeren ved generering og analysering af data.

 

CREADIS, der som Scrum Master ligeledes er en del af planlægningen og organiseringen, udvikler på baggrund af dataindsamlingen en Cloud-backend-infrastruktur. Herved er sikkerhed, High Availability og integritet vigtigt for CREADIS under hele udviklingscyklussen. Kravene fra b-plus omsætter CREADIS ikke kun i praksis, der skrives også en ren og hurtig kode, der kan udvides, og som overholder alle konventioner.

 

Markus Obermaier, gruppeleder for Connected Car ved b-plus automotive, er tilfreds med støtten og udtaler:
- Kommunikationen og samarbejdet med CREADIS var fra starten meget ukompliceret og professionelt. Med støtten på stedet kan vi hurtigere opnå vigtige synergier og få nye idéer ude fra. Det bringer os videre sammen.

 

Ved hjælp af softwaren til dataregistrering og dataanalyse kan der træffes fremtidssikre beslutninger, der er baseret på den viden, der fås fra Live-dataanalyse. Den pålidelige infrastruktur tjener yderligere udviklingsprodukter, som passer til b-plus automotive GmbH's forventede produktion. Således bliver softwaren, der implementeres af CREADIS, også anvendt i andre udviklingsprocesser.

 

DIS