Siemens Gamesa henvendte sig til DIS for at få hjælp til en meget specifik løsning på en drejelig pæl til luftfartsafmærkningen af vindmøller.

                                     

I forbindelse med at Siemens Gamesas nye generation af vindmøllevinger er blevet længere, opstod der et behov for, at luftfartsafmærkningen ligeledes kommer op i højden. Den største udfordring blev nu at finde en løsning på at vedligeholde lysene på de længere pæle uden at skulle bruge kraner.

 

Idéen med en drejelig pæl blev udviklet af DIS til Siemens Gamesas store tilfredshed, og løsningen er allerede nu blevet installeret.

 

Men DIS’ arbejde stoppede ikke ved produktudviklingen. DIS sikrede, at det endelige produkt blev produceret i henhold til alle kvalitetskrav og fandt frem til den bedst egnede producent samt sikrede, at alt blev leveret som aftalt til de lokationer, hvor der var brug for den nye luftfartsafmærkning.

 

Med DIS’ mekaniske løsning er det nu muligt at sænke spidsen af luftfartsafmærkningen til en position, hvor den er inden for rækkevidde for vedligeholdelsespersonalet, så det er let at inspicere eller udskifte reservedele.

 

DIS