CREADIS Wind Solutions er nyt selskab i DIS Group

CREADIS Wind Solutions er nyt selskab i DIS Group.

                                     

Med baggrund i over 20 års erfaring fra vindindustrien har DIS Group stiftet selskabet CREADIS Wind Solutions, der skal tilbyde specialløsninger til vindindustrien. De første løsninger er allerede bestilt og ved at blive udviklet.

 

DIS Group, som blandt andet ejer den internationale vidensvirksomhed DIS/CREADIS, har etableret selskabet CREADIS Wind Solutions, der udvikler og sælger specialløsninger til vindindustrien.

 

Selskabet er baseret på over to årtiers erfaring med levering af tekniske løsninger, projekter og fagekspertise til vindindustrien, hvor CREADIS Wind Solutions kombinerer faglig rådgivning med solid teknisk knowhow til både offshore- og onshore-vindmøller.

 

CREADIS Wind Solutions har fra første dag en unik position på markedet i kraft af en stærk stab af brancheeksperter med bred erfaring og viden fra både det teknologiske landskab og hele værdikæden. Det betyder, at det nystiftede selskab er klar til at gå i gang med et helt nyt kapitel med fokus på komplet produktejerskab, reduktion af Levelized Cost of Energy (LCoE) og udvikling af en grønnere verden til glæde for de kommende generationer.

 

- Med stiftelsen af CREADIS Wind Solutions har vi etableret et selskab, der skal fokusere på et nyt kapitel i DIS Group, nemlig Product Ownership. Vores over 20 års erfaring i at levere løsninger til vindindustrien betyder, at vi har en enorm viden og omfattende praktisk erfaring. Kombineret med et stort netværk af kunder og leverandører udgør det et stærkt fundament for det nye selskab, siger Kenneth Schmidt, CEO i DIS/CREADIS.

 

Navigationsløsning er det første produkt
De løsninger, CREADIS Wind Solutions skal levere til vindindustrien, vil i høj grad have fokus på kvalitet, men også på konkurrencedygtigheden, og det første produkt, virksomheden lancerer, er Navigation Aid Solutions (NAS).

 

NAS er en end-to-end-systemintegrationsløsning til vindmølleejere og -operatører samt OEM’er, der udvikler både offshore- og onshore-vindmøller, hvor NAS fungerer som en oplyst markør, der hjælper fly og skibe med at få øje på og navigere uden om vindmøllerne, så kollisioner undgås.

 

- Med lanceringen af NAS tager vi det næste skridt frem mod at levere innovative løsninger til vores kunder overalt i verden – løsninger, der bidrager til at reducere Levelized Cost of Energy (LCoE) og betyder, at vi løfter ansvaret for at skabe et grønnere miljø for de kommende generationer, siger Niels Christian Lind-Frandsen, Head of NAS, som samtidig fortæller, at det nystiftede selskab allerede har fået de første ordrer på Navigation Aid Solutions.

 

For yderligere information:

  • Kenneth Schmidt, CEO i DIS/CREADIS, 87 38 74 50
  • Niels Christian Lind-Frandsen, Head of NAS, 23 89 75 88

 

www.CREADISwindsolutions.com

 

Image Size 690 x 550 pixels

 

HOLD DIG OPDATERET

                                     

Hvis du vil holde dig opdateret på vores arbejde, er du mere end velkommen til at abonnere på vores pressemeddelelser og nyhedsbreve.

 

 

DIS