DIS udnævner ny CEO

                                     

DIS Group A/S har udnævnt Kenneth Schmidt som ny CEO for selskabets aktiviteter i DIS og CREADIS.

 

Den nye CEO er hentet fra egne rækker, hvor den 39-årige direktør de seneste knap to år har haft en rolle som global COO. Fra 1. oktober 2020 overtager Kenneth Schmidt det fulde forretningsansvar for at løfte virksomhedens vækstambitioner ind i næste fase.

 

Hidtil har den øverste ledelse i virksomheden bestået af de to hovedaktionærer Michael Gadeberg og Søren Bunk.

 

- Det er vigtigt for os, at vi kan fortsætte den positive udvikling af den virksomhed, som vi stiftede for mere end 20 år siden, med fokus på at skabe værdi for både vores kunder og vores medarbejdere. Og vi tror, det er sundt at få nye kræfter frem i feltet til at skabe en klar retning for vores organisation i et stadig mere internationalt miljø, siger stifter af DIS, Michael Gadeberg.

 

Kenneth Schmidt, der er uddannet maskiningeniør og MBA, startede sin karriere i Grundfos, hvor han blandt andet var ansat som Global Program Development Manager. Kenneth kom til DIS i februar 2016 og har været en del af virksomhedens øverste ledelse de sidste knap to år.

 

- Det er en rigtig spændende udfordring at skulle overtage ledelsen af en virksomhed med en så stærk profil både blandt kunder og medarbejdere. Vi har nogle ekstremt passionerede og kompetente medarbejdere, som i dagligdagen gør den faktiske forskel for kunderne. Min opgave bliver at sikre, at DIS/CREADIS også fremadrettet er det mest attraktive sted at arbejde for de allerdygtigste ingeniører. Ikke bare i Danmark, men også i udlandet, siger Kenneth Schmidt.

 

De to hovedaktionærer Michael Gadeberg og Søren Bunk vil fortsætte som arbejdende bestyrelsesmedlemmer og fortsat bidrage til den overordnede retning for virksomheden.

 

Michael vil fortsat fungere som afdelingschef for virksomhedens kontor i Stilling samt være ansvarlig for HR.

 

- For mig er det ekstremt vigtigt, at vi kan fastholde den stærke faglige kultur og have et stærkt fællesskab som kolleger omkring de opgaver, vi løser for vores kunder, selvom vi bliver større og mere internationale. Derfor er jeg rigtig glad for at få endnu mere tid til at koncentrere mig om det emne fremadrettet, siger Michael Gadeberg.

 

Søren Bunk fortsætter som bestyrelsesformand og vil i det daglige blandt andet have fokus på virksomhedens udadvendte aktiviteter og kunderelationer.

 

- Det daglige samarbejde er rigtig vigtigt for os i en virksomhed, der skal være agil, og hvor de små nuancer gør forskellen. Det er vigtigt at forstå kulturen og arbejde med organisationen i det udgangspunkt. Vi kender Kenneth rigtig godt og er helt trygge ved at give ham ledelsesansvaret, siger Søren Bunk.

 

 

For yderligere information:
Kenneth Schmidt, CEO i DIS/CREADIS, +45 87 38 74 50

 

Om DIS:
Ingeniør og vidensvirksomheden DIS/CREADIS optimerer produkter og produktion for at reducere omkostninger og forbedre bæredygtigheden for internationale industrivirksomheder. DIS blev grundlagt i 1997 og har i dag afdelinger i Danmark, Polen, Spanien, Tyskland og USA og tæller 17 kontorer på verdensplan. I Danmark er navnet DIS, og i resten af verden er det CREADIS. Samlet beskæftiger DIS/CREADIS mere end 500 ingeniører.

 

 

Image Size 690 x 550 pixels

 

HOLD DIG OPDATERET

                                     

Hvis du vil holde dig opdateret på vores arbejde, er du mere end velkommen til at abonnere på vores pressemeddelelser og nyhedsbreve.

 

 

CREADIS