CREADIS Wind Solutions is a new company in DIS Group

GLÆDELIG JUL  

                                     

Du ønskes en glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

 

I DIS ser vi tilbage på et indholdsrigt år, der de første måneder stadig var præget af COVID-19’s indvirkning på verden. Sammen med forårets spirende energi kom der samtidig ekstra gang i aktivitetsniveauet.

 

Spændende projekter er kommet til fra mange retninger, og det er med stor ydmyghed, at vi har oplevet den største efterspørgsel nogensinde i DIS’ snart 25 års lange historie.

 

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en særlig og dybtfølt tak for din tillid. Uden den var vi ikke kommet så godt igennem 2021, som tilfældet er.

 

I efteråret fik vi sat DIS på det franske landkort, og vi etablerede ligeledes endnu et kontor i det nordlige Spanien. Vi slutter året af med et nyt kompetencecenter i Indien, som vi forventer at kunne styrke vores konkurrencekraft yderligere med. Al den positive aktivitet har betydet, at vi i løbet af året har budt velkommen til over 260 nye kolleger, og flere er allerede på vej i det nye år.

 

Endnu engang mange tak for et begivenhedsrigt år. Trods en fortsat usikkerhed med COVID-19 vender vi med spænding og optimisme blikket frem mod 2022.

 

Vi ønsker dig og dine nærmeste en glædelig jul og et godt nytår.

 

På gensyn i 2022.

DIS