Glædelig jul & godt nytår

                                     

2020 bliver et atypisk kapitel i historiebøgerne. Meget er forandret, og alle har måtte forholde sig til en helt ny og ukendt faktor, som ingen havde forudset, da året begyndte.

 

 

Hverdagen blev hen over natten en anden, og hele verden har mærket effekten af, at en uønsket gæst kom på besøg. Mange har på nærmeste hold mærket den nådesløse kulde, som COVID-19 bærer med sig, hvilket kommer til at præge dem i mange år fremover.

 

 

Hos DIS er vi taknemmelige for, at vores forretning hurtigt og effektivt kunne omstilles til den nye hverdag, så vi var i stand til at opretholde aktivitetsniveauet. På trods af at enkelte projekter blev sat på hold, har situationen skabt flere nye muligheder, der har betydet, at vi i løbet af året har budt velkommen til mange nye kolleger, og flere er på vej i det nye år.

 

 

Vi vil derfor benytte dette års julehilsen til at sende en særlig og dybtfølt tak for den tillid, vi er blevet vist, for uden den var vi ikke kommet så godt gennem 2020, som tilfældet er.

 

 

Nu vender vi med spænding og optimisme blikket frem mod 2021, som vi forventer bliver året, hvor hverdagen bliver normaliseret, og vi dermed ikke længere oplever nuværende begrænsninger, og samtidig kan drage nytte af den læring som disse har givet os.

 

 

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.
På gensyn i 2021.

 

 

Mange julehilsner fra
Alle os i DIS

 

Image Size 690 x 550 pixels

 

HOLD DIG OPDATERET

                                     

Hvis du vil holde dig opdateret på vores arbejde, er du mere end velkommen til at abonnere på vores pressemeddelelser og nyhedsbreve.

 

 

DIS