Global Team – kompetencer på tværs af grænser

                                     

Med vores Global Team-setup kan du hurtigt og effektivt få adgang til globale, skalerbare og specialiserede kompetencer.

 

Et globalt team arbejder på tværs af landegrænser og kan tage alle former for opgaver, hvilket giver dig som kunde adgang til specialistviden og en hurtig proces fra udfordring til løsning.

 

Et Global Team-setup giver dig mulighed for at skalere din teknologivirksomhed og få et stort afkast på din investering. Sammen definerer vi dit behov og finder den helt rigtige opsætning til dit projekt, og vi sammensætter et team til at arbejde med dette – du kan overlade hele teamet til os og skal ikke bekymre dig om eksempelvis ledelse af konsulenter, opsætning af arbejdspladser og udstyr.

 

 

Stor faglig viden

Vores medarbejdere har stor indsigt i og erfaring med at håndtere kulturelle forskelligheder og de kommunikationsudfordringer, der kan opstå. Vi har uddannet mere end 100 Global Team Leads på tværs af organisationen og faglige områder. Alle har en solid teoretisk og praktisk baggrund og er specialister inden for deres respektive ekspertiseområde.

 

Du kan læse mere her.

 

For mere information

MAGNUS BALTZER ERLANG

Global Functional Manager, Mechanics

Aarhus
One moment, please...

Image Size 690 x 550 pixels

 

HOLD DIG OPDATERET

                                     

Hvis du vil holde dig opdateret på vores arbejde, er du mere end velkommen til at abonnere på vores pressemeddelelser og nyhedsbreve.

 

 

CREADIS