Engineering Manager, Power Engineering & Automation Solutions (PEAS) – i Ballerup nær København

                                     

DIS i Ballerup søger en erfaren Engineering Manager til styrke den fortsatte udvikling og vækst af forretningsområdet PEAS.

 

Du bliver en del af en innovativ og hastigt voksende virksomhed, hvor vi arbejder med teknologisk udvikling af fremtidens produkter og produktion, og du vil som Engineering Manager bidrage til at drive den videre udvikling af DIS’ aktiviteter inden for el- & automationsløsninger.

 

Om jobbet

Som Engineering Manager skal du understøtte den fortsatte vækst og udvikling af fagområdet PEAS og du vil få en stor berøringsflade i industrien til både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Foruden salgsplanlægning og projektgennemførelse er du ansvarlig for kundepleje, forretningsudvikling, kompetenceplanlægning samt ledelse og ressourceplanlægning af afdelingernes medarbejdere. Som en del af ledergruppen vil du ligeledes præge den strategiske og forretningsmæssige udvikling af DIS’ kompetencer inden for el & automation på tværs af geografi og landegrænser i samarbejdet med kolleger fra bl.a. Tyskland og Polen. Ydermere vil du selv eksekvere projekter som senioringeniør.

 

Din profil

Vi søger en visionær og faglig stærk Engineering Manager, der med stort engagement kan bidrage til DIS’ fremtidige succes. Du har en teoretisk baggrund som diplom- eller civilingeniør, gerne kombineret med relevant efteruddannelse inden for ledelse. Du er en erfaren el-/automationsingeniør eller maskinmester og har gerne erfaring fra en lignende stilling med salgs- og ledelsesansvar.

 

Vi forventer, at du brænder for teknologi og automation, og at du fremstår som en fremragende kommunikator/sælger, en motiverende leder og en dygtig organisator. Du fremtræder med stor selvstændighed og gennemslagskraft, og du kan bevare det store overblik samtidig med, at du har sans for detaljerne. Du er en god formidler og forstår at kommunikere med både kunder og kolleger. Du er omstillingsparat, har et højt personligt drive og er god til at tilpasse dig nye situationer.

 

Hos DIS er faglighed, sammenhold og udvikling vigtige nøgleord

Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder vi et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 500 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde!

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via vores rekrutteringssystem. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Engineering Manager, Daniel Billstrøm på +45 41 72 73 44.

For further information

DANIEL BILLSTRØM

Engineering Manager,
Electrical/Automation

Copenhagen/Odense, DK
One moment, please...

Image Size 690 x 550 pixels

SUBMIT YOUR APPLICATION

                                     

Fill in your full name and e-mail address to access DIS’ online recruitment system. Once you have completed the form you will receive an e-mail and you can log in to send your application. Read more about DIS’ recruitment process here

DIS