Proces- & maskinsikkerhedsekspert - i Ballerup nær København

                                     

DIS er i en positiv udvikling, og med ambitionen om at være bedst i branchen er vi på udkig efter en dygtig Senior Engineer med stærke kompetencer indenfor proces- & maskinsikkerhed til vores functional safety gruppe i København.

 

Sæt dit aftryk på fremtidens løsninger

Som Senior Engineer i DIS får du et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du bliver involveret i små og store udviklingsprojekter og får ansvar for projektgennemførelse i tæt dialog med vores kunder, der går på tværs af mange brancher. Du løser opgaverne individuelt eller i teams, enten fra kontoret eller som konsulent hos kunden og altid med mulighed for sparring fra dine kolleger – som konsulent hos DIS arbejder du aldrig alene. Du kan se frem til at blive udfordret både fagligt og personligt samt til at blive en del af et professionelt team, der gør en forskel og bidrager til fremtidens løsninger. Jobbet som maskinsikkerhedsekspert vil indebære stor interaktion med de andre faggrupper i DIS, i særdeleshed vores afdeling for specialmaskiner, hvor du vil få en vital rolle i de projekter vi eksekverer fra ide til færdig installeret anlæg. I disse projekter vil du være sikkerhedsintegratoren og dermed have ansvar for alle de sikkerhedsmæssige aspekter. Da functional safety er et område som DIS ser som et strategisk vækstområde vil der for den rette kandidat være mulighed for at få en koordinerende og ledende rolle.

 

Vi søger en visionær og fagligt stærk holdkammerat,

der med engagement kan bidrage til DIS’ fortsatte succes. Du har nogle års erfaring med maskinsikkerhed og er uddannet maskinmester, ingeniør eller lignende. Vi forventer, at du er god til at sætte dig ind i nye, komplicerede problemstillinger, samt at du kan påtage dig flere roller i projektarbejdet, herunder opgavespecificering. Du er motiveret og brænder for proces- & maskinsikkerhed samt trives med ansvar og kundekontakt.

 

Som person er du initiativrig, omstillingsparat, ambitiøs kvalitetsbevidst og empatisk. Du har et højt drive og er positivt involveret i dit arbejde og i dit møde med både kolleger og kunder, som du kommunikerer ubesværet med på dansk og engelsk. Du forstår vigtigheden af erfaringsudveksling og sparring med kolleger i løsningen af dine opgaver, ligesom du prioriterer at deltage i det kollegiale samvær.

 

Vi forventer ligeledes, at du enten har stærke kompetencer inden for el & automation eller indenfor procesindustrien & maskinkonstruktion, ligesom kendskab til et eller flere af følgende områder vil være en fordel:

 

• SIL kalkulationer & risikovurdering
• Risikovurdering i Safexpert og PL-kalkulation i Sistema
• Udvikling af specialmaskiner
• Anlæg og systemer indenfor petrokemi samt O&G
• ATEX klassificering
• Normer og standarder for fagområderne, herunder IEC
• Normer og standarter inden for offshore, f.eks. UL eller lign.

 

Hos DIS er faglighed, udvikling og sammenhold vigtige nøgleord

Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder vi et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 500 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde!

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via vores rekrutteringssystem. Vi sætter pris på en motiveret ansøgning, hvor du gør os klogere på, hvordan du kan være med til at bidrage til DIS’ fortsatte vækst og udvikling. Ansøgninger bliver behandlet løbende, og vi vil løbende indkalde til screeningssamtale, hvis vi kan se, at der er et match mellem dine kompetencer og vores nuværende samt umiddelbart kommende projekter.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

DANIEL BILLSTRØM

Engineering Manager,
Electrical/Automation

Copenhagen/Odense, DK
One moment, please...
HVAD VORES MEDARBEJDER SIGER

“Go do it”-mentaliteten er stor ved DIS, og det er nødvendigt, da de mange varierende opgaver kræver omstillingsparathed og vekslende færdigheder. Læringskurven er stejl, og ens tro på egne evner bliver ofte udfordret, men med et godt bagland kommer man altid ud med en positiv oplevelse og et godt resultat.”
Morten Nøhr
Electrical Engineer

Image Size 690 x 550 pixels

INDSEND DIN ANSØGNING

                                     

Udfyld nedenstående oplysninger og få adgang til DIS' online rekrutteringssystem, hvorfra du kan sende din ansøgning. Når du har udfyldt nedenstående, vil du modtage en e-mail. Læs evt. mere om DIS' rekrutteringsproces her.

DIS