SENIOR MECHANICAL ENGINEER - ODENSE

                                     

Brænder du for at blive en del af en innovativ og hastigt voksende virksomhed? Og har du en stærk teknisk baggrund samt erfaring inden for mekanik? Så har du nu muligheden for at bidrage til at løfte denne del af vores forretning på vores nyopstartede kontor i Odense.

 

DIS er i rivende udvikling og oplever en positiv efterspørgsel fra vores kunder, hvor vi er kendt for at levere konsulentydelser og totalløsninger til nogle af de største og mest innovative virksomheder i industrien. Med ambitionen om at være bedst i branchen søger vi nu en engageret og kompetent maskiningeniør, der brænder for at arbejde med udviklingsopgaver på et højt fagligt niveau.

 

Vi etabledrede vores kontor i Odense i starten af 2020, og du vil derfor komme til at få en betydningsfuld rolle i forhold til at være med til at starte kontoret op.

 

Du er med til at videreudvikle vores forretning

Som Senior Mechanichal Engineer vil dine arbejdsopgaver primært være løsning af opgaver for vores brede kundegruppe på tværs af mange brancher. Her vil du udføre mange varierende arbejdsopgaver fra projektledelse af mindre og større projekter af kortere eller længere varighed til opgaver som faglig specialist, bl.a. inden for maskinkonstruktion og FEM-beregninger. Du får tæt kundekontakt og har selvstændigt ansvar for aftaler samt projektgennemførelse, hvor du hele tiden har øje for nye muligheder for vores forretning. Arbejdsopgaverne udføres individuelt eller i teams, enten hos DIS eller som konsulent hos kunden og altid med sparring fra dine kolleger i DIS. I perioder vil du også vejlede og lede kolleger inden for dit arbejdsområde.

 

Med et stærkt teknisk fundament får du tingene til at ske

Du har en teoretisk baggrund som diplom- eller civilingeniør, og har gerne +10 års erfaring som maskiningeniør. Du brænder for dit fag og holder dig ajour med udviklingen og sætter en ære i høj kvalitet og professionalisme. Du kan påtage dig flere roller i projektgennemførelse fra specialist til Tech Lead. Det er desuden en forudsætning, at du har stærke kompetencer inden for et eller flere af nedenstående områder:

 

• Erfaren specialmaskinekonstruktør
• Erfaren FEM-beregner
• Stærk i CE/maskindirektivet
• Tolerancekædeberegning
• FMEA-erfaring
• Hydraulikerfaring

 

Vi forventer, at du brænder for teknologi og mekanik, og at du fremstår som en fremragende kommunikator og en dygtig organisator. Du går til opgaverne med stor selvstændighed og sikrer dermed fremdrift og succes for vores forretning. Samtidig er du bevidst om, at de gode løsninger ikke skabes af enkeltindivider, men opstår i et dagligt samspil med og mellem kolleger. I dit arbejde formår du at prioritere dine opgaver og har altid fokus på de væsentligste områder og leverancer i balance mellem kort og langsigtede projektbehov. Som person er du er omstillingsparat, har et højt personligt drive og er god til at tilpasse dig nye situationer.

 

Hos DIS er faglighed, udvikling og sammenhold vigtige nøgleord
Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder vi et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 500 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde!

 

FOR YDERLIGERE INFORMATION

MADS LÜBBERT

Engineering Manager, Mechanics

København
One moment, please...
HVAD VORES MEDARBEJDER SIGER

”Det tætte fællesskab kollegerne imellem, hvor samspillet mellem det høje faglige niveau og den yderst sociale mentalitet, er noget af det, der gør DIS helt unik. Jeg er stolt af at være en del af en virksomhed, som formår at holde fast i “familiefølelsen” trods den store vækst, vi har været igennem. Det er netop det, der gør, at man altid kan finde en dygtig kollega at sparre med, og at det bliver naturligt at tage kontakt til sine kolleger uden for arbejdstiden.”
Emil Warncke
Mechanical Engineer

Image Size 690 x 550 pixels

INDSEND DIN ANSØGNING

                                     

Udfyld nedenstående oplysninger og få adgang til DIS' online rekrutteringssystem, hvorfra du kan sende din ansøgning. Når du har udfyldt nedenstående vil du modtage en e-mail. Læs evt. mere om DIS' rekrutteringsproces her.

CREADIS