VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES TEAM?

                                     

Hvis du er på jagt efter en global karriere, hvor du konstant bliver udfordret og selv er med til at sætte dagsordenen, så er du kommet til det rigtige sted! Hos os kan du opnå 10 års erfaring på den halve tid, og du får mulighed for at arbejde blandt de bedste ingeniører i verden samtidig med, at du arbejder på spændende projekter, der spænder over forskellige brancher og hos forskellige kunder.

 

Vores dynamiske team består af ingeniører med faglighed inden for projektledelse, mekanik, software, embedded software, hardware, sikkerhed, asset management samt el og automation. Sammen sætter vi vores store passion for teknologi, produktudvikling og bæredygtige løsninger i spil for at sikre de bedste løsninger til vores kunder.

Et godt sted at arbejde

                                     

Vi arbejder hårdt på at sikre, at DIS forbliver et fantastisk sted at arbejde! Vores stærke kultur og værdier sikrer et attraktivt arbejdsmiljø, hvor rammerne indbyder til konstant læring, faglig udvikling og iværksætterånd. Vi fastholder en uformel ledelsesstil med en dør, der altid står åben - forstået på den måde, at vores medarbejdere altid bliver hørt, og ideer altid er velkomne.

 

DIS er flere gange blevet kåret som en af Europas bedste arbejdspladser for ingeniører i den årlige medarbejderundersøgelse udført af Great Place to Work.

 

LEDIGE STILLINGER

 

UOPFORDRET ANSØGNING

 

STUDERENDE

 
 

REKRUTTERING

 

FREELANCERE

 
 

KONTAKT OS

                                     

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os via omstillingen:

 

+45 87 38 74 50

HVAD VORES MEDARBEJDERE SIGER

Image Size 695 x 380 pixels

                                     

Technology is passion
– culture is key

 

                                     

DIS