Få 10 års erfaring på den halve tid

                                     

Vi tilbyder en afvekslende arbejdsplads, og vi er altid interesserede i at få nye dygtige ingeniørstuderende med på holdet. Hos DIS vil du få en stor berøringsflade på tværs af brancher og fagområder, og du vil opnå bred erfaring inden for ingeniørfaget.

 

DIS beskæftiger hvert semester et stort hold praktikanter inden for fagområderne embedded og digital solutions samt mekanik, el og automation.

 

Praktik

                                     

DIS søger dygtige og ambitiøse praktikanter til vores afdelinger i Aarhus, Odense og København

 

Som praktikant får du mulighed for at prøve kræfter med alle facetter af arbejdet som ingeniør hos DIS, og du kan se frem til en spændende og afvekslende hverdag med et højt fagligt indhold.

 

Du vil blive en del af holdet fra første dag, og du kan forvente at komme til at arbejde med varierende projekter for forskellige kunder afhængig af dine præferencer og din profil. Her vil nogle projekter foregå i projektgrupper, mens andre udføres individuelt - dog altid med sparring fra vores dygtige ingeniører.

 

Du gennemgår et grundigt intro-forløb og får en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS. Du vil desuden opleve en arbejdsplads i stor udvikling, hvor faglighed, sammenhold og humor er vigtige nøgleord.

 

Vi afholder løbende arrangementer af faglig eller social karakter og stræber efter at skabe en tryg, tillidsfuld og udviklende virksomhedskultur. Der betales løn under praktikken, og vi tilbyder ligeledes gode udviklingsmuligheder i DIS for din fremtidige karriere som ingeniør.

 

Rekrutteringsprocessen

 

Vi opstarter rekrutteringsprocessen for praktikanter i følgende måneder:

• Praktikanter til efterårs-/vintersemesteret: marts
• Praktikanter til forårs-/sommersemesteret: september

 

Nederst på siden kan du se vores åbne praktikstillinger. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har den rigtige kandidat.

 

MØD EN TIDLIGERE PRAKTIKANT

Som praktikant hos DIS bliver du ligestillet med de andre kolleger, hvilket giver dig mulighed for at bidrage med dine kompetencer og færdigheder. Jeg afsluttede mit praktikophold med en øget selvtillid, ivrig efter at lære mere og vigtigst af alt en viden om, at arbejdet som en elektroingeniør faktisk var den helt rigtige vej for mig.

                           

THEA NORRE

Tidligere praktikant og nu Electrical Engineer hos DIS

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG!

                                     

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via vores online rekrutteringssystem.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på:

 

 +45 87 38 74 50

ÅBNE PRAKTIKSTILLINGER

  • FILTER
 
DIS