PROJECT MANAGEMENT

                                     

DIS/CREADIS Projektledelse hjælper kunderne med at nå deres mål og strategiske ambitioner via dygtig projektgennemførelse. Vi bestræber os på at være de bedste projektledere, der står for fremragende projektgennemførelse i et teknisk miljø, med en stærk passion for: Effekt, Fremdrift og Mennesker.

 

Vi gør dette ved at fokusere på, hvad der helt præcist skaber værdi for kunden og sikre, at vi altid fjerner hindringer for projektets fremdrift og succes. Vi fokuserer desuden på veludført projektledelse med en passion for mennesker og samarbejde.

                                     

 

Alle projekter igangsættes med et formål om at skabe værdi og effekt! Professionel projektledelse er en af nøglerne til at sikre den ønskede impact.

 

Professionel ledelse af tekniske projekter og programmer skaber fremdrift, tryghed og sikrer succes. Hos DIS/CREADIS har vi en ambition om, at vores kunder skal have adgang til de bedste projektledere, der kan hjælpe med at skabe den fremdrift, der sikrer at de opnår deres mål og forventede effekt.

 

DIS/CREADIS-projektledere er ikke bare projektledere - de er alle passionerede omkring håndværket projektledelse, og de er internationale, erfarne og teknisk funderede ledere, som er klar til at hjælpe din organisation.

 

Vi arbejder løbende med at dygtiggøre og videreudvikle vores projektlederes kompetencer. Det gør vi gennem fokus på både løbende uddannelse som PRINCE2, SCRUM, IPMA-certificeringer, vores interne uddannelsesprogrammer og desuden gennem praktisk træning, sparring og coaching.

 

For hvert enkelt projekt, matcher vi den rette kandidat til netop jeres projekt, organisation og til de udfordringer I oplever lige nu.

 

Vores kompetencer inden for project management dækker: new product development, software and digitalization, cost out, asset management and service, documentation and quality, machinery and equipment, automation and supply chain.

LÆS MERE OM, HVORDAN VI HAR HJULPET ANDRE

                                     

Her finder du et udsnit af de projekter vi har været en del af:

DIS