EN SKRÆDDERSYET LØSNING

                                     

Som producent af udstyr, maskiner og anlæg kan det være en udfordring at gennemskue CE-mærkningsprocessen, opgaverne og omfanget af disse - hvornår er udstyret eksempelvis sikkert og udført i overensstemmelse med gældende lovgivning på området?

 

Hos DIS/CREADIS kan vi skræddersy en løsning, der dækker behovet, hvad enten det er en komplet CE-mærkning eller assistance til udførelse af dele af CE-mærkningen.

 

Vi er opdateret med de nyeste krav inden for direktiver og sikkerhedsstandarder, hvilket sikrer en løsning, hvor maskiner og anlæg lever op til det tekniske niveau.

 

Vores Safety Engineers er certificerede i CMSE® (Certified Machinery Safety Expert), der er en global anerkendt kvalifikation med et 360 graders overblik over maskinsikkerhed, hvilket giver et indgående kendskab til krav og nødvendige procedurer med udgangspunkt i direktiver som LVD, MD, EMC, ATEX og PED.

CE-MÆRKNING

                                     

Ved opgaveløsning anvendes softwaren Safexpert, der sikrer en standardiseret, gennemprøvet og ensartet dokumentation. Hos DIS/CREADIS varetager vi CE-mærkningsopgaver inden for eksempelvis:

 

 

• Maskindirektivet
• Lavspændingsdirektivet
• Trykdirektivet
• EMC-direktivet
• ATEX-direktivet

 

DIS