Når bæredygtighed går hånd i hånd med forretningen

                                     

I DIS/CREADIS ligger det dybt i vores dna at tage samfundsansvar og levere bæredygtige løsninger til vores kunder. Dyk ned i de fire hovedtemaer i vores CSR-arbejde – miljø, mennesker, innovation og velgørenhed.

 

DIS/CREADIS har altid haft bæredygtighed som et grundlæggende spor i virksomheden – også før FNs Verdensmål blev defineret, og Corporate Social Responsibility (CSR) blev udbredt. Det gælder både i forbindelse med kunders projekter og blandt vores medarbejdere, som gerne bringer deres specialistviden i spil i frivilligt arbejde.

 

I DIS/CREADIS er ingeniørfagligheden vores hjerteblod. Derfor er den røde tråd i vores CSR-indsatser et ønske om at påvirke verden positivt gennem et fællesskab bestående af de bedste ingeniører, som kan realisere potentialet i teknologi og bæredygtighed. Det kommer især til udtryk indenfor vedvarende energi, som er en væsentlig del af virksomhedens kerneforretning.

 

Vi har fire temaer i vores CSR-arbejde. Bliv klogere på dem her:


MILJØ

Læs hvordan vi i DIS/CREADIS er med til at udvikle teknologien, der skal levere grøn energi til fremtidige generationer. Læs også om vores dedikerede medarbejdere, som arbejder frivilligt i udviklingslande med Ingeniører Uden Grænser.
LÆS MERE


MENNESKER
Bliv klogere på vores arbejde med at uddanne praktikanter, rykke konservative virksomhedskulturer i udlandet mod en mere demokratisk organisering og ikke mindst skabe de bedste forhold for vores medarbejdere.
LÆS MERE


INNOVATION
Læs om nogle af vores ydelser, der giver kunder smartere og mere bæredygtige løsninger.
LÆS MERE

 


VELGØRENHED
Dyk ned i nogle af de velgørende projekter, vi i DIS/CREADIS med glæde støtter op om.
LÆS MERE

Læs også vores code of conduct, som er det fælles værdisæt, alle i DIS/CREADIS arbejder ud fra.

 

DIS