Vi kommer med de gode idéer – og får dem ud at leve 

                                     

Med mere end 20 års erfaring har DIS/CREADIS opbygget løsninger, som både tilgodeser kunder og klimaet. Og det, vi mangler, bygger vi.

 

Selvom hvert projekt kræver sin problemløsning, er nytænkning ofte løftestangen, uanset om det handler om at spare CO2 eller optimere en produktionslinje. I DIS/CREADIS går innovation og bæredygtighed derfor som regel hånd i hånd.

 

 

UDVALGTE VERDENSMÅL

Cost-out

                                     

Vores cost-out tilgang involverer alle discipliner i værdikæden. På denne måde hjælper vi kunder med at skabe produkter med det bedst mulige investeringsafkast, hvor også processer gøres hurtigere, nemmere og mere bæredygtige. Læs mere om vores arbejde med cost-out.

Asset Management

                                     

Vores ydelser indenfor Asset Management handler om at tilbyde smart service til produktionsfaciliteter, hvor vi ved hjælp af data kan forudse, hvornår der bliver brug for vedligehold. Det sparer på kundens ressourcer, da der ikke spildes benzin og mandetimer på unødvendige tjek, fordi data gør, at vi altid er på forkant. Omvendt undgår vi også unødvendige nedbrud ved at forudse behovet for service, når noget er galt.

Plant Engineering

                                     

Med ydelserne indenfor Plant Engineering tilbyder vi kunder en 360 graders pakke, når de skal etablere et nyt produktionsanlæg – og det kan foregå på den mest bæredygtige måde. Læs mere om Plant Engineering.

 

Energioptimering

                                     

I DIS/CREADIS hjælper vi kunder med at optimere virksomhedens energiforbrug og derved reducere CO2-udledningen – og ikke mindst forbed­re indeklimaet til glæde for medarbejderne.

 

 

Vi har også været vores eget hovedkontor i Stilling ved Aarhus efter i sømmene. Bygningen har tidligere været brugt til salg af campingvogne, og vi har med fordel energioptimeret for at opnå en markant CO2-reduktion.

 

DIS