Vi bidrager til at sikre livsnødvendigheder nu og i fremtiden – på bæredygtig vis

                                     

Mange kan formentlig blive enige om vigtigheden i at fremme vedvarende energi og hjælpe udviklingslande. I DIS/CREADIS har vi længe gjort hensigter til handling – både i kunders projekter og med medarbejderes frivillige arbejde. 

 

En af vores kerneopgaver i DIS/CREADIS er at bidrage til udviklingen af produktionen af vedvarende energi. Vores styrke ligger især i vindenergi, hvor vi hjælper kunder med mange bæredygtige projekter, som skal øge andelen af grøn energi nu og til de fremtidige generationer.

 

Med 20 års erfaring har DIS/CREADIS opbygget et unikt kendskab til branchen og er førende på rådgivning og teknisk knowhow. Det gælder både, når der skal udvikles specifikke komponenter, og når vindmølleparker i stor skala skal designes og projekteres. Læs mere om vores Wind Solutions.

 

 

UDVALGTE VERDENSMÅL

 Eksempler på bæredygtige projekter, vi har hjulpet kunder med:

                                     


STIESDAL

TetraSpar-projekt, hvor vi har udarbejdet flydende fundamenter, der muliggør, at havvindmøller kan stå på meget store dybder i havet.
Læs mere.


SerEnergy
Her har vi stået for produktcertificeringer og dokumentation af methanol-baserede løsninger, der kan skabe grøn energi.
Læs mere.


VATTENFALL
Nye havvindmølleparker, hvor vi har leveret elektrisk design.
Læs mere.

 

 


GRUNDFOS
Med projektet LIFELINK skal befolkningen i de fattigste regioner kun bruge en mobiltelefon for at få sikkert drikkevand. Vi har udviklet pilotprojektet og den første prototype samt konstruktion af selve tappeenheden.
Læs mere.

 Samarbejde med Ingeniører Uden Grænser

                                     

I flere lande i Afrika og Sydamerika er adgangen til rent vand, sanitet og energi stadig en udfordring. Det vil medarbejdere i DIS/CREADIS forsøge at ændre med initiativet ”Meaningful Work”.

 

I ”Meaningful Work” donerer vi arbejdstid og ressourcer, så medarbejderne kan rejse til udviklingslande og arbejde på infrastrukturprojekter, der sikrer rent drikkevand eller andre livsfornødenheder lokalt.

 

Vores medarbejdere indgår løbende i velgørende projekter i samarbejde med nonprofitorganisationen Ingeniører Uden Grænser. Det er frivilligt at deltage, men der er stor opbakning fra hele organisationen, som også bidrager økonomisk. Medarbejdere har eksempelvis tidligere deltaget i projekter i Sierra Leone for at etablere solceller og installationer på et vandtårn.

Mere medvind til grøn energi 

                                     

I DIS/CREADIS er vi medlemmer af flere organisationer, som arbejder for at fremme vedvarende energi. Det gælder blandt andet State of Green, som bygger bro mellem konkrete udfordringer og virksomheder, der kan levere bæredygtige løsninger.

 

Derudover er vi også medlem af Southeastern Wind Coalition, The American Clean Power Association og Women of Renewable Industries and Sustainable Energy, som har fokus på at fremme vedvarende energi gennem kvinder i branchen.

DIS