SAMARBEJDE MED DIS

                                     

I DIS fokuserer vi på at effektivisere projekterne ved at se på kundens behov. I vores samarbejdsformer tilbyder vi diversitet og fleksibilitet, så vi derved sikrer vores kunder de bedste løsninger.

 

Vi har forskellige samarbejdsformer, hvor opgaverne oftest løses ved at kombinere flere af disse:

 

  • Konsulentydelser: Vores konsulenter indgår i kundens team i kundens organisation
  • In-house-projekter: DIS udfører opgaven for kunden som fuldt projekt eller i enkeltfaser
  • Projekthotel: Tjek ind på DIS’ projekthotel og saml alle ressourcer i et effektivt udviklingsmiljø
  • Totalleverancer: DIS fremstiller og leverer det færdige produktionsudstyr, den færdige specialmaskine eller prototype
  • DIS Global Team: Opgaven løses af DIS-medarbejdere på tværs af landegrænser

SAMARBEJD MED OS

Som kunde hos DIS får du tilført ekstra kapacitet, ny viden og mulighed for at trække på DIS’ samlede erfaring. Konsulentydelserne er udelukkende baseret på kundens behov, og kan derfor være både del- og fuldtidsopgaver og varierende i omfang og karakter. Vores medarbejdere indgår typisk i kundens team i kundens organisation. Men konsulentydelserne kan også foregå fra DIS' kontorer.

 

At engagere en DIS-konsulent er en stor tillidserklæring, hvilket vi er meget bevidste om. Derfor gør vi inden projektstart meget ud af at matche den rette konsulent til den givne kunde og det givne projekt. For os er det vigtigt, at du som kunde kan føle dig tryg ved vores konsulenter, og at kemien passer.

 

Når du projektansætter en DIS-konsulent, kan du forvente at få en engageret, topmotiveret og faglig kompetent ingeniør, der mestrer at tilpasse sig og agere effektivt i din virksomhed. Du kan forvente, at vores konsulenter sætter en dyd i at informere dig løbende, overholde aftaler, bevare fortroligheden og sikre den højeste kvalitet i arbejdet.

Hos DIS kan du tjekke ind på separate projekthoteller, hvor vi med høj diskretion supporterer og faciliteter med alle DIS’ kompetencer lige ved døren.

 

DIS’ projekthoteller er isolerede innovationsfaciliteter, hvor du som kunde har mulighed for at samle relevante medarbejderressourcer og beslutningstagere omkring samme bord på samme tid og give udviklingsprojektet fuldt fokus.

 

Det er også muligt at indgå i et projektteam med DIS-medarbejdere, hvor DIS stiller nogle af Danmarks bedste ingeniører til rådighed, som har erfaringer på tværs af brancher og verdensdele, og som udfordrer vores kunder i udvikling eller optimering af nye eller eksisterende produkter – et samarbejde, der gang på gang har vist sig at skabe dynamik samt en reducering af omkostninger og afkortning af ”time-to-market”.

 

Alle projekthotellerne har nødvendigt IT-udstyr til rådighed og har derudover individuel adgangskontrol og IT-installationer, der sikrer høj fortrolighed og datasikkerhed. Desuden er der adgang til moderne installations- og testfaciliteter samt hardwarelaboratorium.

Vi leverer den færdige løsning.

 

DIS fremstiller og leverer færdige specialmaskiner, produkter eller prototyper. Leveranceprojekter løses fra DIS’ egne kontorer, og DIS involverer de rette medarbejdere og leverandører. Vi løser derfor opgaven med et meget lille ressourcetræk i kundens organisation.

 

Vi sikrer processerne i vores projektløsning ved at følge en velafprøvet projektmodel. Det giver kunden en sikkerhed for et struktureret og gnidningsløst projektforløb, og i sidste ende leverer vi det aftalte produkt til den aftalte tid.

 

For større projekter udarbejder vi altid et forprojekt, der blandt andet indeholder en behovs- og forventningsafdækning, forkalkulationer og en risikovurdering. Det skal sikre den rigtige pris og et realistisk tidsforbrug, inden både DIS og kunden forpligter sig til et omfangsrigt projekt. Vores erfaring viser, at et forprojekt altid betaler sig i den sidste ende.

I DIScover skabes fremtidens løsninger.

 

Hos DIS finder du det moderne innovationscenter, DIScover, der giver vores kunder mulighed for at komme væk fra de normale omgivelser til et innovationscenter, der er skabt til kreativitet og ideudvikling.

 

I DIScover hjælper vi vores kunder igennem en innovativ proces. Fra idé, til koncept, videre til udvikling og frem til en løsning der skaber værdi.

 

Innovationsfaciliteterne er indrettet på en måde, der giver plads til nytænkning, ideer og innovation samt udvikling af processer, koncepter og metoder. Og så kan workshops og kursusdage med fordel afholdes i DIScover, der har de helt rette rammer for kreativ tankeleg.

 

DIS har erfaringer på tværs af brancher og verdensdele, og vi kan bruge den viden til at udfordre vores kunder i at se nye teknologiske og anvendelsesmæssige muligheder i eksisterende såvel som nyudviklede produkter.

 

Vi tillader os at spørge:

• Hvordan sikrer I produktets levetid i forhold til konkurrenter/kunder/markedssituation i 5 til 10 år?
• Hvordan undgår I kortsigtede løbende opdateringer - version 2.1, 2.2?
• Vil I lade DIS teste ideer til et fremtidigt produkt, før I implementerer og producerer det?

 

Lad DIScover være en del af det kommende projekt.

DIS ønsker at løse alle opgaver med den bedste faglige ekspertise og med baggrund i stor erfaring. Derfor tøver vi heller ikke med at benytte eksterne samarbejdspartnere i vore opgaveløsninger, såfremt det sikrer det bedst mulige resultat for vore kunder. Vi har langvarige og tætte relationer til en lang række samarbejdspartnere, som tilbyder komplimenterende ydelser inden for følgende områder:

 

• Arbejdsmiljø og tilhørende kompetencer
• Lean/Six Sigma-produktion
• Partnerskab med indisk ingeniørfirma med > 2.000 medarbejdere
• Specialistviden om aluminium
• Stort netværk af underleverandører til fremstilling af komponenter og andet udstyr
• Langvarig og tæt kontakt til diverse specialistkompetencer

WE HELP CUSTOMERS ALL INDUSTRIES

                                     

We use our compentencies to create value for all industries ranging from wind
energy to optimization of industrial manufacturing.

 

Explore our cases section to learn more.

DIS