Samarbejde

Turn-key

Vi leverer den færdige løsning

DIS fremstiller og leverer færdige specialmaskiner, produkter eller prototyper. Leveranceprojekter løses fra DIS’ egne kontorer, og DIS involverer de rette medarbejdere og leverandører. Vi løser derfor opgaven med et meget lille ressourcetræk i kundens organisation.

Vi sikrer processerne i vores projektløsning ved at følge en velafprøvet projektmodel. Det giver kunden en sikkerhed for et struktureret og gnidningsløst projektforløb, og i sidste ende leverer vi det aftalte produkt til den aftalte tid.

For større projekter udarbejder vi altid et forprojekt, der blandt andet indeholder en behovs- og forventningsafdækning, forkalkulationer og en risikovurdering. Det skal sikre den rigtige pris og et realistisk tidsforbrug, inden både DIS og kunden forpligter sig til et omfangsrigt projekt. Vores erfaring viser, at et forprojekt altid betaler sig i den sidste ende.

Se cases om turn-key længere nede på siden.

Cases omkring Turn-key

The Army Painter

DIS leverer specialmaskine der giver ordre fra Disney

Se case

XO Care - HD Display

A new developed screen solution provides a better overview for dentists and gives the patient the opportunity to follow the process

Se case

NOV - Production equipment

Production equipment – 10 years later.

Se case

NOV - Control system

New control unit ensures the quality of offshore pipes.

Se case