DIS/CREADIS sikrer innovation i fremtidens produktion 

                                     

Som virksomhed står man ofte over for en udfordring i forhold til både at fremtidssikre driften og opfylde forbrugernes skærpede krav: Hvordan opnår man en god balance mellem produktivitet og bæredygtighed?

 

Det kan lyde umuligt, men det er det ikke. Det kræver tid og ressourcer, men ved at indgå partnerskab med DIS/CREADIS, sikres adgang til de rette ressourcer, kompetencer og løsninger – og sammen når vi i mål.

SAMARBEJDE OG KLARE MÅL

                                     

Der kan være høje forventninger til projekter der omhandler fremtidens produktion. For at indfri dem skal man have klare mål for, hvordan man sikrer produktiviteten, uden at det får negativ indflydelse på bæredygtigheden og den miljømæssige belastning.

 

Hos DIS/CREADIS baserer vi samarbejdsprocessen på tre kerneprincipper:

 

1) Langvarige partnerskaber

Vi tror på, at grundelementet i et succesfuldt projekt er tillid og langvarigt samarbejde.

 

2) Bæredygtig fremtidssikring

Vi udvikler bæredygtige løsninger i dag, så vi kan sikre produktionen i fremtiden.

 

3) Samarbejde i hele projektets levetid

Vi er med i hele projektets levetid for løbende at vejlede, optimere, implementere og analysere - fra forretningsidé til eksekvering og drift.

 

De tre kerneprincipper sikrer en optimeret værdikæde samt en mere effektiv produktion – og derved en bedre bundlinje.

DIS/CREADIS ER DIN ONE-STOP-SHOP

                                     

Som DIS/CREADIS-partner har du adgang til alle vores kernekompetencer og løsninger baseret på mere end 20 års erfaring inden for industriel udvikling.

 

Takket være mange års arbejde med projekter inden for vidt forskellige discipliner og brancher ved vi, hvor vigtigt det er at finde en strategisk samarbejdspartner, der har alle de nødvendige specialer og kompetencer. Når man vælger den rigtige partner fra begyndelsen, bliver processen effektiv og økonomisk – uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

FIRE TRIN TIL ET SUCCESFULDT PARTNERSKAB

                                     

Med DIS/CREADIS som samarbejdspartner bliver du hjulpet gennem dit næste store projekt ved hjælp af fire trin:

 

 • Partnerskabsprincip
  Vi gennemfører ikke projekter; vi skaber partnerskaber. Når vi sidder sammen i et mødelokale, flytter vi vores stol over på din side af bordet. Vi lytter til og forstår dine behov. Vi værdsætter en tæt relation og ærlighed, fordi vi på den måde er sikre på, at vi taler det samme sprog. Det er en tilgang, der er afgørende for os.

 

 • One-stop-shop
  I stedet for at jonglere med flere leverandører og holde styr på mange forskellige projektområder har du DIS/CREADIS som din eneste kontakt. Det optimerer projekteksekveringen og giver et bedre kommunikationsflow, og reducerer omkostningerne.

 

 • Globalt udsyn, lokal support
  Når man bygger anlæg eller fabrikker på tværs af grænser og kulturer, kræver det stor erfaring med at administrere globale teams. Vi er din lokale partner – med et globalt udsyn. Derfor kan vi sikre dig hurtig skalérbarhed, adgang til kompetente ingeniører og alsidig support.

 

 • Vi er med dig hele vejen
  Uanset hvad dit udgangspunkt er, kan vi vejlede dig gennem hele processen, lige fra indledende strategisk konceptualisering og design til implementeringen af store CAPEX-projekter. Når det hele er idriftsat, hjælper vi dig også med at implementere en funktionel og realistisk strategi for drift og vedligeholdelse.

 

Med DIS/CREADIS som samarbejdspartner investerer du i en langsigtet strategi, en relation, der er baseret på tillid og ærlighed, uvurderlige kompetencer og din virksomheds fremtid.

DIS