Ydelser

DIS Academy

Spotkurser vinter/forår 2019/2020

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania åbner DIS Academy nu dørene til gratis kurser inden for digitalisering, automation, bestyrelsesarbejde, ledelse og projektledelse.

Det unikke samarbejde har til formål at styrke det lokale erhvervsliv i konkurrencen med stadigt stærkere konkurrenter fra både Danmark og udlandet ved at udruste dem med såvel konkrete værktøjer til digitalisering af produkter, produktion og processer som med konkrete værktøjer til at styrke organisationen og det ledelsesmæssige bagland. Vi ved, at digitalisering er kommet på dagsordenen i de fleste virksomheder, men også at det at få digitalisering til at virke i praksis er en stor mundfuld, især for de små og mellemstore virksomheder. Vi kan ikke helt fjerne denne pine, men vi kan med målrettet uddannelse gøre måltidet overskueligt og i de fleste tilfælde også dele det op i mindre bidder.

Det nye gratis tilbud til det lokale erhvervsliv starter med et kursus, hvor der sættes spot på, hvordan man som mindre og mellemstor virksomhed kan udnytte Internet of Things-teknologier i praksis til at spare penge i produktionen og/eller at gøre virksomhedens produkter og services mere værd for kunderne.

De 2 spotkurser i vinter/forår 2019-2020:

1. Bestyrelsesansvar, teknologiske strategier og forretningsudvikling!

2. Praktisk anvendelse af Internet of Things