Ydelser

DIS Academy

Spotkurser efterår/vinter 2019/2020

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania åbner DIS Academy nu dørene til gratis kurser inden for digitalisering, automation, bestyrelsesarbejde, ledelse og projektledelse.

Det unikke samarbejde har til formål at styrke det lokale erhvervsliv i konkurrencen med stadigt stærkere konkurrenter fra både Danmark og udlandet ved at udruste dem med såvel konkrete værktøjer til digitalisering af produkter, produktion og processer som med konkrete værktøjer til at styrke organisationen og det ledelsesmæssige bagland. Vi ved, at digitalisering er kommet på dagsordenen i de fleste virksomheder, men også at det at få digitalisering til at virke i praksis er en stor mundfuld, især for de små og mellemstore virksomheder. Vi kan ikke helt fjerne denne pine, men vi kan med målrettet uddannelse gøre måltidet overskueligt og i de fleste tilfælde også dele det op i mindre bidder.

Det nye gratis tilbud til det lokale erhvervsliv starter med et kursus, hvor der sættes spot på, hvordan man som mindre og mellemstor virksomhed kan udnytte Internet of Things-teknologier i praksis til at spare penge i produktionen og/eller at gøre virksomhedens produkter og services mere værd for kunderne.

De 3 spotkurser i efterår/vinter 2019-2020:

1. Praktisk anvendelse af Internet of Things
Allerede nu kan man i den lille/mellemstore virksomhed komme i gang med Internet of Things – vi vil på dette kursus sætte spot på hvordan man kan komme i gang og hvor man kan høste de første gevinster, uden at skulle have hverken en stor IT afdeling, eller en stor pengepung.

Praktisk: Kurset afvikles tirsdag den 1. oktober 2019 kl. 15-18 hos vidensvirksomheden DIS. Der vil være kaffe og kage til deltagerne, og efter kurset serveres en sandwich. Kurset er gratis, men der er et no show gebyr på 350 kroner, hvis man ikke møder op/melder afbud senere end to dage før kurset. Kurset følges op af fagmodulet ’Internet of Things i anvendelse’ (5 ECTS points modul) i vinteren 2020.

Tilmelding:
Tilmeld dig her eller send en mail til jry@d-i-s.dk

Adresse:
 DIS, Ørstedsvej 10, 8660 Skanderborg

2. Få musik i bestyrelsesarbejdet for den lille og mellemstore virksomhed
At sikre virksomhedens teknologiske udsyn i det strategiske arbejde, er afgørende for effektiviteten og værdiansættelsen af en virksomhed. Det stiller krav til ejerledere, ledere og bestyrelsesmedlemmer at få styr på prioriteringer og ansvar – og kan betyde forskellen på udvikling eller afvikling. Kurset bidrager med inspiration og løsninger på, hvordan I kan arbejde professionelt og skabe værdi for virksomheden.

Praktisk: Kurset afvikles tirsdag den 5. november 2019 kl. 17-20 hos vidensvirksomheden DIS. Kurset er lagt, så ejerlederen kan nå at komme med. Vi serverer aftensmad undervejs. Kurset er gratis, men der er et no show gebyr på 350 kroner, hvis man ikke møder op/melder afbud senere end to dage før kurset. Dette kursus følges op af de to fagmoduler Grundlæggende bestyrelsesansvar og Vækst, Innovation og Forretningsudvikling i vinteren 2020, begge på 5 ECTS points.

Tilmelding: Tilmeld dig her eller send en mail til jry@d-i-s.dk

Adresse: DIS, Ørstedsvej 10, 8660 Skanderborg

3. Få styr på kildekode og versionsstyring


Hvordan holder man styr på versionerne af sin kildekode? Er Github eller et andet versionsstyringssystem noget for os?, Hvordan kommer man i gang? Det er nogle af de spørgsmål, du får svar på ved dette spotkursus.

Praktisk: 
Kurset afvikles tirsdag den 14. januar 2020 kl. 17-20 hos vidensvirksomheden DIS. Vi serverer pizza og cola undervejs. Kurset er gratis, men der er et no show gebyr på 350 kroner, hvis man ikke møder op/melder afbud senere end to dage før kurset. Kurset følges op af fagmodulet ’Udvikling af store systemer’ i foråret 2020 (eller efteråret 2020).

Tilmelding: 
Tilmeld dig her eller send en mail til jry@d-i-s.dk

Adresse: DIS, Ørstedsvej 10, 8660 Skanderborg